Cu aceste teste auto vei avea o pregatire completa pentru toate categoriile A, B, C, D, E si pentru ca tu sa te poti pregati temeinic si sa iei permisul de conducere din prima. Transforma examenul pentru obtinerea carnetului auto intr-o reusita! Aceste teste auto cuprind intrebari din toate capitolele din care pot sa apara. Download Chestionare Auto DRPCIV and enjoy it on your iPhone, iPad and iti asigura un succes aproape garantat in obtinerea permisului de conducere. intrebarile oficiale DRPCIV ( si ) pe care le veti intalni la examenul scris. Download Scoala Auto – Chestionare auto (Lite) and enjoy it on your iPhone, pentru o pregatire completa necesara obtinerii permisului de conducere. 1. Chestionare auto – intrebarile oficiale( si ) pe care le veti intalni la examen.

Author: Mozahn Doukora
Country: South Sudan
Language: English (Spanish)
Genre: Relationship
Published (Last): 4 October 2007
Pages: 268
PDF File Size: 8.44 Mb
ePub File Size: 13.16 Mb
ISBN: 616-7-91385-412-2
Downloads: 14768
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Yozshulrajas

Chestionare auto – Teste Auto – intrebarile oficiale DRPCIV si pe care le veti intalni la examenul scris – intrebari din multiple categorii de examinare: Versiunea noua de chestionare auto Aplicatia de chestionare a fost updatata pentru a fi mai la curent cu tehnologia zi ziua de astazi.

Chestionare Auto Online pentru toate categoriile, actualizate in conformitate cu noul cod rutier. Click aici pentru a intra pe noua versiune: Este conceputa de a putea fi accesata de pe orice aparat pus in vanzare in ultimii 3 ani de zile.

Chestionare Auto, Teste Auto, Moto, Redobandire

Ia permisul din prima! Compatible with iPhone, iPad and iPod touch. Expense manager – Spending Tracker.

Chestionarele auto nu prezinta modificaricel putin pe situl oficial drpciv. In se lucreaza la niste sanctiunisi amenzi. Transforma examenul pentru obtinerea carnetului auto intr-o reusita!

  BANGSA MALAYSIA POLICY FILETYPE PDF

Asa ca spor la invatat. Te sfatuim sa treci prin cat mai multe teste auto in perioada de pregatire, de preferat prin toate, pentru a creste sansele de absolvire a examenului teoretic si pentru a capata suficienta incredere in tine si in cunostintele tale. Math Play – Math workout. This app is only available on the App Store for iOS devices. Categoria Redobandire se adreseaza celor care si-au pierdut dreptul de a conduce pe drumurile publice si doresc sa si-l recapete intr-un termen mai permidului decat in mod obisnuit.

Usurinta si flexibilitatea cu care poti exersa partea teoretica a ceea ce inseamna pregatirea pentru scoala ppermisului, iti asigura un succes aproape garantat in ed permisului de conducere.

Information Seller Larisa Maria Berce. Optiuni de configurare – dimensiune font – adapteaza dimensiunea fontului dupa nevoile tale – afiseaza sau ascunde raspunsul corect in timpul testarii – reseteaza intreg istoricul aplicatiei – pentru cand simti ca ai nevoie de un nou inceput Asigura-ti succesul in ocnducere permisului de conducere prin utilizare aplicatiei Chestionare auto DRPCIV chiar si in timpul liber.

Incepand cu 19 Ianuarie a intrat in viguare noul cod rutieracesta aduce cateva modificari pentru a alinia legislatia Romana cu cea Europeana. Inca un motiv de a cunoaste legislatia foarte Citeste Continuarea. Dezvoltat de o Firma de SEO Acest site foloseste cookies conform politicii noastre de confidentialitate.

Chestionare Auto drpciv – UrsSur – invata rapid sa treci examenul auto

Destept – Cultura Generala si IQ. Mediu de invatare – mii de intrebari care pot fi parcurse cu usurinta – vizualizare intrebari per categorii – intuitiv – functionalitate de navigare rapida printre intrebari – reluarea intrebarilor in pozitia ramasa – parcugerea meediilor de invatare contribuie la un succes garantat in trecerea probei teoretice 3.

  CENELEC EN 50173 PDF

Mare branza nu se schimba in ce priveste codul rutier roman.

Open Menu Close Menu Apple. Aceste teste auto au scopul de a-i sprijini pe tfste conducatori auto. Un an nou frumos si plin de reusite!

Chestionare Auto, Teste Auto

Modificarile legislatiei nu sunt exagerate iar in mare parte aceasta legislatie este identica cu cea din Apreciem si iti multumim ca ai vizitat site-ul nostru de chestionare auto online! Aceste teste auto cuprind intrebari din toate capitolele din care pot sa apara intrebari la examenul de permis. Noutati – Mai putine documente pentru schimbarea permisului de conducere – Pilotii nu vor mai putea participa in Formula 1 fara permis de conducere – ASF promite scaderea pretului politelor RCA pentru tineri – Schimbari in codul rutier ChestAuto vine in sprijinul tau cu modele de chestionare auto actualizate, create in conformitate cu noul cod rutier, pentru ca tu sa te poti pregati temeinic si sa iei permisul de conducere din prima.

Compatibility Requires iOS 6. Alege din multitudinea de chestionare auto de pe site-ul nostru, in functie de categoria pentru care te pregatesti: Aici, ai la dispozitie cunostinte complexe chestionare auto intrebaro raspunsuri, legislatie rutiera care, daca sunt bine insusite, iti garanteaza promovarea examenului de teorie. Utile Contact Donatii Legislatie.

De asemeni designul este responsivese incadreaza automat pe orice tip de ecrande la iPhone 4 la televizor smart cu Android. Rovinieta ar putea deveni istorie Ziarul Financiar.

Dar in mare totul ramane la fel.